Våra övningsutrustningar – I en kombination som gör dem till kompletta och unika läromedelspaket!

Alla våra övningsstationer är kompletta läromedelspaket som är framtagna genom samarbeten med både lärare och industrier. De består både av en helt egenutvecklade processer utrustade med standard industriinstrument samt en omfattande laborationsanvisning. Denna kombination gör våra övningsutrustningar till kompletta läromedelspaket och därmed unika.
Övningsutrustningarna passar till gymnasieskolans Gy2011 men även på högskolor och andra utbildningsinstutitioner.
Hur länge våra övningsutrustningar håller är det ingen som kan svara på idag eftersom vår första, UV 100, fortfarande används på en del skolor. Det man kan säga är att avskrivningstiden är mycket lång varför kostnaden per år blir liten. Underhållsbehovet för övningsstationerna är också mycket litet.

Vad gör våra övningsutrustningar unika?

  • Verkliga processer – Ingen datorsimulering. Förutom en bättre känsla för vad som egentligen händer i processen så innebär det också att samma försök inte kommer ge exakt samma resultat. Precis som i en reglerkrets i en verklig anläggning.
  • Standard industriinstrument. Eleven/kursdeltagaren får handha samma typer av komponenter som används ute i industrins anläggningar.
  • Väl genomarbetade övningsutrustningar som med tydlighet visar alla teoretiska moment.
  • Snabb och kunnig support vid eventuella frågor.
  • Möjlighet till kundanpassning.
  • Finns både som reglermodell och processmodell. Reglermodellen inkluderar lokal regulator och skrivare. Processmodellen kompletteras med valfritt styrsystem/regulator. Vi rekommenderar UV 720, ABB 800xA.

Klicka här för en sammanställningsbroschyr över våra övningsutrustningar och tjänster.